Adviesbureau van Leeuwen
                     


Hypotheek zelf met hulp aanvragen of oversluiten:

De gevestigde adviseurs zullen altijd vaste bedragen vragen van de hypotheek die je wilt afsluiten, of ze rekenen een vast percentage van het geheel. 

Niet als wij u helpen, voor gemiddeld bedrag van  €475,- brengen wij u in contact met de goedkoopste aanbieder en doen voor u de administratie handelingen. U zorgt voor de gevraagde documenten en wij doen, voor zover mogelijk, de rest. Uiteindelijk hoeft u dan alleen maar naar de notaris om de akte te tekenen.

Alle gevestigde adviseurs zullen daarvoor tussen de € 1500,- en € 3000,- vragen.

Vergeet niet dat je tegenwoordig verplicht bent om eigen geld in te leggen bij een hypotheek, zonder is een aanvraag niet meer mogelijk.

Meer weten? Neem contact met ons op door HIER te klikken.


Kredieten en financial lease:

Soms komt wat extra geld goed van pas. Bijvoorbeeld omdat u uw huis wilt verbouwen, of voor een auto of een ander bestedingsdoel. Het kan ook zijn dat u al een of meer dure leningen hebt lopen en die wilt omzetten naar één nieuwe lening. Wij begrijpen dat. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met KredietDesk, een onafhankelijke bemiddelaar in financieringen.

KredietDesk probeert het afsluiten van een financiering zo eenvoudig mogelijk voor u te maken. De  adviseurs kijken naar uw persoonlijke situatie en geven u daarbij deskundig advies over het soort lening dat het beste bij u past. Daarbij kunt u rekenen op:

-       blijvend scherpe rente

-       een vrijblijvende offerte 

-       deskundig advies op maat