Adviesbureau van Leeuwen
                     

Alle genoemde prijzen zijn voor particulieren inclusief 21% BTW 


Budget coaching:

Met Budgetcoaching gaan we samen aan de slag. We gaan een administratie opzetten die duidelijk en overzichtelijk is. Alle papieren zoeken we uit, ordenen en gaan een begroting maken. Alle financiën worden zo goed inzichtelijk gemaakt zodat het overzichtelijk is.

Na het budget gedeelte wordt natuurlijk ook het coaching aangepakt. Want een passend budget te hebben is het de bedoeling dat er wordt volgehouden en dit moet aangeleerd worden. Ik ben je ruggensteun en vraagbraak. Als je voor het pakket kiest krijg je gratis het starterpakket zodat we direct aan de slag kunnen. Je kunt tijdens het traject altijd gebruik maken van de begeleiding via mail/telefoon.

Kosten €35,- per uur.
Pakket: €500,-*

* Het pakket houdt in dat u begeleidt wordt voor een vast bedrag, zolang als u het nodig heeft (max 15 uur) en maximaal 6 maanden.

Begroting/ Thuisadministratie:

Wilt u alleen hulp bij het maken van een maandbegroting, het opzetten van een administratie of persoonlijke budgettips, dat is ook mogelijk.

  • Kosten €35,-  per uur.
  • Begrotingsadviespakket € 250,- incl. administratiepakket

Dat bestaat uit 3 bezoeken bij u thuis of op kantoor, maandbudget plan, hulp bij het opzetten van een goede administratie en tips op uw persoonlijke situatie.
Tijdens het traject kunt u gebruik maken van begeleiding via telefoon en mail. U ontvangt het administratiepakket.

Na 3 maanden vindt de nazorg gesprek plaats. We kijken hoe de laatste maanden verlopen zijn, waar u tegen aan liep en of er nog veranderingen of tips nodig zijn.

Na een scheiding:

Na een scheiding komt er heel veel op u af. Zowel emotioneel als financieel. De hele situatie is nieuw en er veranderd een heleboel. U zult moeten leren om gaan met minder inkomen, toeslagen die aangevraagd of gewijzigd moeten worden. Om te voorkomen dat deze gevolgen niet voor grote problemen zorgen, of misschien bent u nog bezig met andere dingen omtrent de scheiding aan het regelen dan kan ik u begeleiden in uw nieuwe situatie.
Het opzetten van een nieuwe administratie, ordenen van papieren en het maken van een begroting. Maar ook het coachen van u tijdens uw nieuwe situatie en het geven van tips en ondersteuning.

  • Per uur: €35, -
  • Pakket: €475,-* incl. administratiepakket

*U kunt dan altijd een beroep op mij doen zonder dat het u extra geld kost. (dit mag in termijnen betaald worden). 

Na het verlies van uw partner:

Het verliezen van iemand die je lief is heeft een heel groot impact op een gezin/partner.  Naast al je verdriet en het regelen van de uitvaart komen er ook andere dingen op je af.
Zo verandert er financieel een heleboel. Er vindt inkomstendaling plaats omdat er een inkomen weg valt of omdat je nu alleenstaande bent geworden.

Er moet dus juist nu van alles geregeld en aangepast worden, terwijl je het al zo moeilijk hebt. Het laatste wat je nu wilt is bezig zijn met de financiën. Pas over een tijdje wil je er misschien aan denken. Ondanks je verdriet moet het wel in goede banen geleidt worden.

Als budgetcoach kan ik u hiermee helpen. We doen het samen. Ik kom structureel langs, openen samen de post, zet indien nodig een administratie op, ordenen de papieren, samen kijken we of alle inkomsten wel binnen komen en vragen het indien nodig ook aan.
Mochten er lidmaatschappen, abonnement of iets anders opgezegd worden dan kan dat ook. Samen maken we een begroting die past aan uw nieuwe situatie.

  • Kosten: €35,- per uur
  • Pakket: €550,-* Incl. administratiepakket.
  • * U kunt contact met ons opnemen zo vaak als u mij nodig heeft. Met een maximum van 6 maanden (in overleg is het te verlengen). Voor vragen kunt u altijd bellen of mailen zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn

Voor Minima:

Voor mensen met een minimum inkomen is het lastig om de kosten te dragen voor een budgetcoach. Toch zijn er wel mogelijkheden.

Als u werk heeft, vraag dan of uw werkgever of het mogelijk is dat hij de kosten (of een deel) betaald/voorschiet zodat u uw budget op orde kan maken/krijgen.

Heeft u een uitkering vraag dan aan uw klantenmanager of uitkeringsinstantie of zij u willen sponsoren om uw budget op orde te krijgen via een budgetcoach. 

Administratie pakket bestaat uit: 2 administratie mappen, tabbladen, perforator, rekenmachine, klein schrijfblokje, balpen. Eventueel aan te vullen met een  kasboek (+€10,00)