Adviesbureau van Leeuwen
                     


Thuisadministratie:

Staat u regelmatig rood op uw betaalrekening? Heeft u een oplopende betalingsachterstand? Bent u het overzicht kwijt en maakt u zich zorgen over de toekomst?

U bent niet de enige. In de huidige crisistijd zijn veel mensen in een slechtere financiële situatie terecht gekomen. Het veranderen van persoonlijke situaties zoals ontslag, echtscheiding of het overlijden van de partner, maar ook ziekte kunnen een oorzaak zijn voor een financiële onbalans. 

Wij zorgen ervoor dat u de draad weer op kunt pakken. Samen met u brengen we de balans terug zodat u weer grip heeft op uw financiële situatie. Samen met u zetten wij uw geldzaken op een rij en maken wij uw uitgavenpatroon inzichtelijk. Wij doen dit met een vakkundigheid die niet alleen duidelijkheid schept maar ook kostenbesparend werkt. Doordat wij u u handvatten aanreiken, kunt u onafhankelijk en met de nodige kennis zelf een nieuw begin maken.

Werkwijze:

  1. Intake
  2. Hulp
  3. Nazorg

Na het vrijblijvend intakegesprek ontvangt u een offerte op maat. Dit varieert van een eenmalig budgetadvies tot een langdurige begeleiding. Volgens een op maat gemaakt plan van aanpak volgt u een tijdelijk budgettraject in samenwerking met ons. Na het voltooien van dit traject bent u in staat om uw eigen financiën te onderhouden.

Vindt u het moeilijk om iemand in de arm te nemen, misschien dat een eerste telefonisch of email contact wat van dat gevoel kan wegnemen.

Tarieven van Thuisadministratie vind u hier